Bericht versturen
producten
SOLUTION DETAILS
Huis > Gevallen >
Wat is een roterende verdamper
Evenementen
Contacteer ons
86-29-88763980
Contact nu

Wat is een roterende verdamper

2024-01-31

Laatste zaak van het bedrijf over Wat is een roterende verdamper

Deroterende verdamperis een gebruikelijke laboratoriumapparatuur, bestaande uit een draaimotor, een distillatie kolf, een terugwinning kolf, een verwarmingspot, een condensatorbuis en andere onderdelen.Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor continue distillatie van vluchtige oplosmiddelen onder lage druk en wordt veel gebruikt voor grootschalige concentratieHet is de ideale uitrusting voor wetenschappelijk onderzoek en industriële massaproductie in de chemische, farmaceutische, voedingsmiddelen, milieubescherming,en universitaire gebieden.

 

De roterende verdamper destilleert onder verlaagde druk continu een groot aantal vluchtige oplosmiddelen,en de concentratie van de extractieoplossing en de distillatie van de ontvangende oplossing kunnen de reactieproducten scheiden en zuiverenDe grote roterende verdampingskolb wordt gebruikt om het verdampingsterrein te vergroten.die in een waterbad met verlaagde druk wordt geplaatst en tijdens het draaien wordt verwarmd om de oplossing efficiënt te laten verdampen door diffusie.

Sitemap |  Privacybeleid | De Goede Kwaliteit van China afgeveegde filmevaporator Leverancier. Copyright © 2024 toption-china.com . Alle rechten voorbehoudena.